Ne Autobus per Durres

Me kujtohet fare mirë sikurse te kishte ndodhur sot kjo ngjarje ,kjo qe tani po e paraqes është një ngjarje e vërtet 100% për ata qe duan ta besojnë . Vitin e kaluar një shok I imi me luti qe te I beja shoqëri për te shkuar deri ne portin Durrësit pasi qe ai kishte për te marr një makinë te cilën ia kishte sjell vëllai I tij me një traget nga Italia.  Fillimisht refuzova kur kuptova se duhej te udhëtonim me autobus dhe se kishte shumë vizitor te plazheve te Durrësit nga Kosova qe udhëtonin për atje ,por pas lutjeve te tij qe te shkojmë bashkë pranova.  Te nesërmen dikund pas dite deri sap o paguanim biletat e autobusit vërejta se Shoferi I autobusit ishte një shok I imi I cili posa me vërejti me tha te ulem pas tij menjëherë dmth ku ai mbante te rezervuara ulëset e para ne autobus.
Pas një pritje dhe vendosja neper vende ne autobus vërejta se bashku me ne po udhëtonte edhe një grua e moshës dikund 40 vjeçare por me te ishin edhe dy vajza shumë te bukura . Ato për çudi time ne bazë te rezervimeve qe kishin ber duhej te ulen menjëherë pas karriges time ndërsa gruaja pak me e moshuar u ul ne anën e kundërt pra ne rendin tjetër. Pasi qe unë mbaj një pozitë shumë te rëndësishme ku punoj se bashku me kolegun dhe shoferin filloi biseda për punët dhe hallet e ndryshme dhe pakëz me vonë pas një udhëtimi prej një ore deri ne kufirin e par ne Prizren u ndalem për te pushuar pakëz qe pastaj te vazhdoj rruga tutje. Gjersa ne po bisedonim ulur ne një kafene afër kufirit vërejta se Vajzat qe udhëtonin me ne ishin fare pran tavolinës sonë dhe po bisedonin me zë te ngritur qe ti dëgjojmë edhe ne kinse muzika po mungon ne autobus ,atëherë unë ktheva kokën ti shikoj dhe njëra qe ishte bionde me luti qe nëse ka mundësi te ndryshojmë muzikën duke menduar se unë jam njeri nga punëtoret e autobusit .

I ktheva se do ta luti shokun tim ta bej një gjë te tillë pasi qe edhe unë jam udhëtar I njëjtë sikurse ju. Me falënderoi dhe pas disa çasteve vazhduam .
Vajza qe ishte ulur pas meje me falënderoj edhe një herë pasi qe tani ndihej një atmosfera tjetër tani ,I thash se ska gjë e ajo ma ktheu se nuk qëndrohet për dymbëdhjetë or rrugë ter natën kështu ne heshtje pasi qe sipas saj ajo nuk mund te flinte kur udhëtonte, nuk e di por fillova te ndiej diçka për ketë vajzë e cila kishte një shtat te lart flok te gjata dhe një pamje mahniste ,trupi I saj shkëlqente pasi qe kishte te veshur një bluz te shkurtet dhe te hollë lehtë mund te vëreheshin gjinjtë e saj sikur topa te shtrënguar .Ajo buzëqeshi kur me vërejti se kisha ngulitur sytë ne drejtim te saj .


Menjëherë ajo filloi bisedën me mua dhe pastaj ngadalë u involvua edhe motra e saj me ere duke me pyetur se ne cilin vend do te vendosesha ne Durrës ,unë fillimisht kuptova se ato shkonin ne Motelin Dardania pasi qe edhe autobusi shkonte atje dhe udhëtimin nga plazhi deri ne banesë e kishin gratis,tani unë shfrytëzova rastin dhe u thash se ende nuk kam vendosur se ku do te qëndroj pasi qe nuk do te rri gjatë ne Shqipëri.

Pas kësaj bisede vazhduam me kolegun tim te bisedojmë për temë te tjera dhe ne bisedë e sipër shoku im me tha se kjo vajza ulur prapa nesh është duke biseduar me motrën e saj diçka dhe po pëshpëritin emrin tënd,fillova qe disi mos te bëhem rehat dhe tentoja me çdo kusht te vazhdoja bisedën me to por kisha frik nga gruaja qe I shoqëronte. Pas një rrugëtimi me duket katër orësh arritëm ne Kalimash dhe shoferi kërkoi te bej një pauzë te shkurtër e pastaj te vazhdojmë ,ne deri sa po pinim kafe se bashku me shokun dhe shoferin vërejtëm se duke hip ne autobus gruaja qe I shoqëronte vajzat e lëndoi këmbën dhe posa ne vazhduam rrugën vërejta se ajo kishte dhimbje ne këmbë ne shputën e saj dhe kërkonte nga vajzat diçka .
Pasi qe duhani ishte I ndaluar ne autobus vendi I vetëm ku pihej duhani ishte te shoferi I autobusit ,unë ndeza një cigare dhe po zhvilloja bisedë me shoferin ne ato qaste vërejta se ajo vajza biondin po vinte ne drejtim tonin dhe na u lut se a mundet edhe ajo ta ndez je cigare aty pran nesh ,shoferi pohoi me kok se mundet dhe unë u ngrita ti liroj vendin kurse ajo me tha se jo do ulemi bashkë ta ndajmë karrigen dhe ndodhi ashtu posa u ul fare pran meje ndjeva një ngrohtësi nga trupi saj dhe gjatë lëvizjeve te autobusit ne kthesat e asaj rruge disa herë vajza me kapej për trupin tim

kurse unë ne mënyrë qe te mbaja baraspeshën ne at karrige rastësisht e preka ne cicat e saja dhe kur prita te me thotë diçka ajo përkundrazi mu afrua edhe me afër ,kuptova se ajo dëshironte qe tutje te vazhdonte biseda me shoferin,,pasi qe dritat Brenda ishin te fikura ne autobus dhe ishte vështir te me vërej dikush vendosa te shkoj tutje ,duke u paraqitur se nuk po mundesha te qëndroj kështu futa dorën time nga mbrapa dhe vendosa kinse ne mbajtëset e karriges por ishte beli I saj dhe kur vërejta se ajo nuk reagoi fare nuk lëviza dorën .vazhduam edhe për një kohë ashtu dhe herë herë lëvizte qëllimisht duke me provokuar mua ,vendosa te rrezikoj tutje dhe fillova te lëviz dorën time ne bel për çka nuk pati kurrfarë reagimi por tani vajza disi ishte si e humbur dhe frymëmarrja I ishte shpejtuar .


Organi im gjenital tani nuk me linte rehat ishte ne kulminacion por pasi qe kisha te veshura pantallona te shkurtra nuk vërehej. Kur ne mendje filluan te me sillen vërdallë shumë mendime nga frika se mos do te gaboj diçka u ngrita nga karrigia dhe u ulu pas shoferit me shokun tim. Vërejta se vajza biondin me shikoi me ironi por rruga vazhdoi tutje dhe disa herë bëmë pauza dhe disa herë ndizem cigare ne te njëjtin stil si me herët . Diku pas mesnate gruaja qe I shoqëronte vajzat kishte dhimbje te madhe ne këmbë dhe ne ato momente mu kujtua se kisha dy shishe ujë mineral te ngrira dhe I propozova te I vendos ne këmbë sepse I ndihmojnë për qarkullim me te mirë te gjakut çka edhe pranoi ,kjo pat një efekt tek gruaja dhe me falënderoi e po ashtu edhe dy vajzat qe ishin me te ,tani filluam lirshëm te bisedojmë edhe me gruan ku kuptova se ajo ishte tezja e dy vajzave dhe se ne Durrës do ti takonin e dhe prindërit e vajzave qe do te vinin nga Gjermania pasi qe ata jetonin atje.

Aty kah ora 03:00 e mëngjesit kur te gjithë po flinin unë isha duke dëgjuar një muzikë te lehtë me zë te ulur kur vërejta se biondina u ngrit nga karrigia e saj dhe me tha se a mund te ulej me mua pasi qe nuk mund te flinte pohova me kok se po pasi qe edhe shoku im flinte ne anën tjetër,me tregoi se quhej Rrezarta dhe ishte nga Prishtina biseduam gjithë çka për jetë ne qytet dhe unë gradualisht po lëshoja dorën ngadalë ne këmben e saj por ajo nuk reagoi fare vëreheshin majat e cicave sikur donin ta shpërthenin brusëhalterin ,pastaj ngadalë lëshova dorën time te poshtë prapë te këmba dhe tani vajza me kapi dorën dhe kur po mendoja qe do ta largoj për çudi time vendosi aty tek macja e saj e cila tani ishte qullur ,vazhdova ashtu mbi brekët saj ta lëmoja dhe pas pak I shtyra ne një an dhe fillova te luaj me klitorin e saj I cili ishte ber Val vullkani .


Kapa dorën e saj dhe vendosa mbi penisin tim I cili ishte gati te eksplodonte dhe unë po ndieja dhimbje ne organe gjenitale kisha nevojë te zbrazem. Ishte shumë vështir te veproja diçka me shumë dhe nga frika pas shumë ledhatimeve vërejta se vajza lëshoi një krik oh çka kuptova se ajo tani përjetoi orgazëm,dhe pas një momenti ajo sikur mbylli sytë kinse flinte.
Me luti te takohemi ne Durrës por si ti them se unë duhej te shkoj ne port për te marr një veturë te shokut me te cilin udhëtoja. Herët ne Mëngjes arritëm ne Durrës dhe ne ora 06:00 autobusi do te zbrazej ne disa vende e pastaj se fundi ne parkingun e hotelit Dardania ,I shpjegova ne shpejtësi shokut për atë çka kishte ndodhur gjersa flinte ai dhe e luta te qëndrojmë dy dit pasi qe ishim lodhur nga rruga e gjatë dhe pagjumësia . U befasova kur shoku im tha se do te vendosemi pra edhe ne këtu ne ketë motel pasi qe paska vende te lira ,isha njeriu me I lumtur tani . Gruaja qe ishte me vajzat me falënderoi për ujin me akull qe sipas saj I kishte ndihmuar dhe kur unë I thash se nuk ka gjë nëse te nevojitet ndihmë do te qëndroj dy dit këtu ne ketë restorant edhe ajo u gëzua por unë kisha frik nga ajo.

Shumica e udhëtareve shkuan te flinin ndërsa një pjesë drejt e ne plazh kurse unë nuk kisha fare dëshirë te iki nga hoteli dihej arsyeja edhe pas insistimit te shokut tim te I bashkohem ne plazh nuk pranova . Mora një kafe dhe një pije te ftohtë dhe gjer sa po qëndroja ne hollin e hotelit vërejta se vajza bionde po përcillte motrën dhe tezen për ne plazh kurse ajo arsyetohej se është e lodhur nga rruga dhe do te pushoj por qe do te u bashkëngjitet pas dite. Po sa I dëgjova këto fjalë ktheva shpinën qe te mos me vërej mua qe isha prezent ,ato dolën nga holli dhe vazhduan Pas pak vërejta se kombi busi ishte mbushur me udhëtar te cilët I transportonte për ne plazh dhe posa lëvizi ne drejtim plazhe unë si I tërbuar vazhdova drejt dhomës ku ishte e vendosur vajza ,shtyva derën dhe për çudi ishte e hapur kurse e shtrirë ne shtrat po qëndronte vajza bionde e cila me tha eja jam Rrezarta .

Filluam te putheshim me afsh dëshiroja ta përpij te teren duke e puthur dhe ledhatuar si I çmendur ne ter trupin I a hoqa brusëhalterin dhe para meje u shfaqen cicat e saja impozante ,fillova ti lëpij si I tërbuar kurse ajo me shtrëngonte flokët,vazhdova kështu duke e puthur dhe me ne fund arrita te macja e saj I hoqa brekët e lagura nga lëngjet e pidhit te saj dhe fillova ta lëpij ndërsa ajo lëshonte rënkime oh oh shpirt pastaj u ngrita dhe ajo me një shpejtësi te madhe mi hoqi pantallonat e shkurtra dhe brekët ku !#* im ishte ber hell akulli, filloi ta lëpinte me mjeshtri duke me shkaktuar një kënaqësi te paparë ndërsa me dorën tjetër fërkonte pidhin e saj dhe ulërinte nga kënaqësia .

E ngrita prapë ne këmbë dhe I hapa këmbët, prapë fillova te ia lëpij klitorin dhe pidhin e saj te skuqur kurse ajo ulërinte duku mu lutur ,fute te lutem ne pidhin tim qijem te lutem ,atëherë e shtriva ne shtrat dhe ngadalë fillova ta qiej ne misionin klasik ,fillimisht nga dal depërtova e pastaj gjithnjë e me shpejt ajo ulërinte nga kënaqësia ndërsa unë vazhdoja duke I ndërruar pozicionet ,fillova ta qij me një ritëm te shpejt dhe vala e par e orgazmës e përfshiu shpejt duke u shtanguar fare por duke me lutur qe mos ta nxjerr Karin tim nga vagjina e saj e djegur flakë. Tani edhe unë isha afër qe te përfundoj dhe nxora Karinë tim dhe I u afrova te goja ajo e futi me dorën e saj ne gojë dhe filloi ta përpinte te terin derisa valë te nxehta te sperme ia mbushen gojën e saj por për çudi e përpiu te terin . Vazhdoi ta lëpinte karinë tim dhe pas disa çasteve ai prapë mori pozitën si me par ishte ne ereksion te plot dhe vazhdova tani ta pompoj nga mbrapa kurse ajo ulërinte vazhdo shpirt oh me kënaqe gjë qe me çmendte fare mua. Fillova ta pompoj me një ritëm te shpejt dhe me njërin gisht fillova te depërtoj edhe ne vrimën anale duke e zgjeruar .

Pas pak I thash se dua ta qi edhe ne anus ,fillimisht nuk pranoi me arsyetim se I dhemb dhe se nuk e ka provuar asnjëherë por pas insistimit tim se do ta bej nga dal pranoi fillova ngadalë te depërtoj por me vështërsi pasi qe ajo rënkonte nga dhimbja dhe kur unë desha te heq dorë me tha te lutem vazhdo por nga dal dhe pas disa çasteve !#* im depërtoi deri ne gjysmë te vrimës anale fillova ta pompoj secilën herë e me tepër por butësisht deri sa hyri I teri atëherë shpejtova ritmin ,ishte diçka e papërshkrueshme tani dhimbjet I kishin kaluar dhe kur unë njëherë e nxora Karinë tim nga vrima anale ajo menjëherë me dorën e saj e ktheu prapë dhe me tha vazhdo te lutem shpirti im me kënaqe oh ohhhhhhh ohhhhh .

Kështu vazhduam për tri or qirje ne çdo mënyrë deri sa përfundimisht me luti te pushojmë se ishte e lodhur e edhe unë tani isha I relaksuar nga kjo qirje fantastike. Te shtrirë afër njeri tjetrit po bisedonim kurse unë po luaja me majat e cicave kurse ajo me Karinë tim po i bënte masazh me luti te bëjmë një dush dhe te ikim për ne plazh nga frika se mos po vjen tezja e saj pranova dhe hymë se bashku te bëjmë dush fillova ta ledhatoj ter trupin e saj ajo menjëherë u ul dhe filloj ta puthte dh ta gëlltiste prapë Karinë tim duke me shkaktuar një kënaqësi prapë e kapa për vithe dhe ashtu nen ujin e nxehtë fillova ta qiej egërsisht duke ndier qe te dy një kënaqësi te pa par gjer me tani .

U ndamë atë dit qe te takohemi prapë dhe ndodhi kështu prapë ne mbrëmje por vetëm puthje pasi qe tani mundësia pir qirje ishte e vështir ngase ishin se bashku me tezen dhe motrën
Te nesërmen u takuam ne plazh dhe aty nga mesdita dhe ram dakord qe prapë te takohemi ne restorant por ajo duhej te arsyetohej tek motra dhe tezja kinse kishte harruar diçka ne restorant me qellim qe te takohej me mua pasi un atë dit duhej ne mbrëmje te udhëtoja për Kosovë .Jemi takuar ne hotel dhe kjo ka qen një qirje fantastike te cilën s’do te mund ta harroj kurrë..

Incoming search terms:

Comments on “Ne Autobus per Durres”

Artan Komori said:

Heyyy komplimente per faqen ishalla vazhdoni kshtu.

Leave a Reply